Jelovnik

Šta je to Let+Hotel?

Šta je to Let+Hotel?

Svako ko je barem jednom planirao duži boravak u inostranstvu sa avionskim prijevozom zna koliko je ponekad teško uskladiti datum leta i smještaj. Još veći izazov je da se to uradi tako da se smještaj nalazi na dobrom mjestu i ispunjava očekivanja putnika.

Odgovor na tu vrstu poteškoća su paketi Let+Hotel. Ta usluga obuhvata avionski prijevoz u oba pravca skupa sa smještajem i sve ovo se može platiti samo jednom novčanom transakcijom. Kada koristite rezervaciju paketa, ne morate zasebno tražiti letove i smještaj, jer to za vas obavlja intuitivna tražilica. Ona munjevito pronalazi raspoložive opcije u odabranom terminu i daje ukupnu cijenu boravka zajedno sa letom. Najbolje od svega je to što istovremena rezervacija smještaja i leta u isto vrijeme omogućava uštedu čak i do 30%.

Kako funkcioniše paket Let+Hotel?

Za traženje dostupnih opcija smještaja služi tražilica koja kombinuje pakete letova i smještaja na tačno određenom mjestu i u odgovarajućem terminu. Njeno korištenje je veoma brzo i intuitivno. Dovoljno je odabrati mjesto polijetanja, mjesto slijetanja, datum planiranog odlaska i broj osoba, a sistem će pretražiti ponude letova skupa sa smještajem.

Dok budete pretraživali, rezultate možete prilagoditi svojim očekivanjima. Dovoljno je podesiti filtere pretrage, precizirajući:

• standard smještaja (od jedne do pet zvjezdica),

• ocjene gostiju (ocjena od jedan do pet),

• vrstu smještaja (hotel, apartman, privatan smještaj, itd.),

• objekte koji se nalaze u blizini (centar grada, spomenici, atrakcije, stanice javnog prijevoza),

• broj obroka uključenih u cijenu,

• cijenu,

• potrebne sadržaje u objektu (pristup internetu, klima uređaj, parking, itd.).

Osim toga, korisnik može koristiti mapu sa smještajnim objektima u odabranom gradu. Svaki objekat ima bogatu galeriju fotografija zahvaljujući kojoj se zna tačno kako će izgledati vaš boravak tamo.

Koristi koje proizilaze iz paketa Let+Hotel

Putovanje se može organizovati na dva načina. Svakako se to može obaviti na tradicionalan način: prvo tražiti ili let ili smještaj, a zatim pokušati prilagoditi jedno od toga ovom drugom. Možete pokušati da sinhronizujete termine, lokalizacije i prijevoz od mjesta do mjesta.

Ali možda to možete učiniti i na drugačiji način - koristite tražilicu koja će za nekoliko sekundi pretražiti najbolje ponude za 1.1 milion objekata, a uz to ćete uštedjeti i do 30% zahvaljujući popustima na smještaj i avionske karte? Korištenjem paketa Let + Hotel možete rezervirati i platiti kompletno putovanje jednim klikom - brzo, povoljno i bez skrivenih naknada.

Pronađite najbolju opciju za putovanje s uslugom Lot + Hotel!

 

 

Upute i prijedlozi, koji se nalaze u ovom članku i povezanim člancima, su samo informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo koja potraživanja prema eSky.pl S.A.

Zainteresirao vas je članak ali treba vam više informacija?
Hvala na pomoći

Vaše mišljenje će nam pomoći da kreiramo bolje i relevantnije članke.

Trenutno nismo u mogućnosti da pošaljemo vaše prijedloge

Pošaljite ponovo ili pokušajte kasnije.