Jelovnik

Šta je to Let+Hotel?

Šta je to Let+Hotel?

Svako ko je barem jednom planirao duži boravak u inostranstvu sa avionskim prijevozom zna koliko je ponekad teško uskladiti datum leta i smještaj. Još veći izazov je da se to uradi tako da se smještaj nalazi na dobrom mjestu i ispunjava očekivanja putnika.

Odgovor na tu vrstu poteškoća su paketi Let+Hotel. Ta usluga obuhvata avionski prijevoz u oba pravca skupa sa smještajem i sve ovo se može platiti samo jednom novčanom transakcijom. Kada koristite rezervaciju paketa, ne morate zasebno tražiti letove i smještaj, jer to za vas obavlja intuitivna tražilica. Ona munjevito pronalazi raspoložive opcije u odabranom terminu i daje ukupnu cijenu boravka zajedno sa letom. Najbolje od svega je to što istovremena rezervacija smještaja i leta u isto vrijeme omogućava uštedu čak i do 30%.

Kako funkcioniše paket Let+Hotel?

Za traženje dostupnih opcija smještaja služi tražilica koja kombinuje pakete letova i smještaja na tačno određenom mjestu i u odgovarajućem terminu. Njeno korištenje je veoma brzo i intuitivno. Dovoljno je odabrati mjesto polijetanja, mjesto slijetanja, datum planiranog odlaska i broj osoba, a sistem će pretražiti ponude letova skupa sa smještajem.

Dok budete pretraživali, rezultate možete prilagoditi svojim očekivanjima. Dovoljno je podesiti filtere pretrage, precizirajući:

• standard smještaja (od jedne do pet zvjezdica),

• ocjene gostiju (ocjena od jedan do pet),

• vrstu smještaja (hotel, apartman, privatan smještaj, itd.),

• objekte koji se nalaze u blizini (centar grada, spomenici, atrakcije, stanice javnog prijevoza),

• broj obroka uključenih u cijenu,

• cijenu,

• potrebne sadržaje u objektu (pristup internetu, klima uređaj, parking, itd.).

Osim toga, korisnik može koristiti mapu sa smještajnim objektima u odabranom gradu. Svaki objekat ima bogatu galeriju fotografija zahvaljujući kojoj se zna tačno kako će izgledati vaš boravak tamo.

Koristi koje proizilaze iz paketa Let+Hotel

Putovanje se može organizovati na dva načina. Svakako se to može obaviti na tradicionalan način: prvo tražiti ili let ili smještaj, a zatim pokušati prilagoditi jedno od toga ovom drugom. Možete pokušati da sinhronizujete termine, lokalizacije i prijevoz od mjesta do mjesta.

Ali možda to možete učiniti i na drugačiji način - koristite tražilicu koja će za nekoliko sekundi pretražiti najbolje ponude za 1.1 milion objekata, a uz to ćete uštedjeti i do 30% zahvaljujući popustima na smještaj i avionske karte? Korištenjem paketa Let + Hotel možete rezervirati i platiti kompletno putovanje jednim klikom - brzo, povoljno i bez skrivenih naknada.

Pronađite najbolju opciju za putovanje s uslugom Lot + Hotel!

 

 

Upute i prijedlozi, koji se nalaze u ovom članku i povezanim člancima, su samo informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo koja potraživanja prema eSky.ba.

Da li ovaj članak sadrži informacije koje ste tražili? Da | Ne
Po mom mišljenu, ovaj članak:
Hvala Vam na Vašem mišljenju!