Jelovnik

Pretražite letove za New York

Prikaži filtere

New York

Jeftini letovi za Njujork

Imajte na umu da ukoliko želite uhvatiti jeftine avionske karte za Njujork, trebate uskladiti svoja očekivanja s mogućnostima avionskih linija. Razmislite o tome koliko se može promijeniti datum putovanja, jer, ovisno o presjedanjima ili terminu putovanja, može se dogoditi da su avionske karte i do dva ili tri puta jeftinije za datum koji se sasvim malo razlikuje od prvobitno planiranog. Kada tražite jeftine letove za Njujork, odaberite aerodrome koji se nalaze dalje od centra grada. Avionske takse za njih su niže, pa su i karte jeftinije.

Pitate li se kada kupiti avionske karte kako biste pronašli jeftin let, vrijedi slijediti jednostavno pravilo – što ranije, to bolje. Što je više dana prije polaska, avionske karte su jeftinije. Imajte na umu kako je planiranje putovanja potrebno odmah čim je to moguće.

Kada imate slobodu odabira datuma putovanja, a najvažnija vam je cijena karte za Njujork, usredotočite se na pronalaženje atraktivne ponude. S vremena na vrijeme, razne avionske kompanije organiziraju promocije tokom kojih možete kupiti odista jeftine letove za Njujork.

Usporedba jeftinih letova

Svatko onaj tko je ikada bio u potrazi za jeftinim letovima zna kako je zamorno i iscrpljujuće koristiti tražilice na nekoliko web stranica različitih avionskih kompanija. Skakanje sa stranice na stranicu, traženje jeftinih letova za Njujork ili za negdje drugdje, neprestano mijenjanje datuma letova u kalendaru pojedinačnih avionskih kompanija... A postoji i mnogo jednostavnije rješenje za pronalaženje jeftinih avionskih karata.

Nemojte se odlučiti za prvi let koji pronađete na internetskoj stranici avionske kompanije. Najbolje je koristiti tražilicu letova kako biste usporedili ponude avionskih linija za Njujork. Može se ispostaviti kako najjeftinije avionske karte za određeni dan ima neka druga avionska kompanija a ne ona koju ste prvobitno tražili.

Ako želite pronaći odista jeftine letove, koristite tražilicu avionskih karata eSky. Odaberite destinaciju koja vas interesira i datume putovanja. Nakon što kliknete, vidjet ćete popis dostupnih letova klasificiranih po cijeni. Na taj način je lako pronaći jeftine letove za popularna mjesta koja su dostupna kod svih avionskih kompanija i usporediti, primjerice, cijene letova za Njujork iz drugih gradova.

Aerodromi u Njujorku

Postoje tri aerodroma u okolici Njujorka. Svi oni se nalaze u blizini rijeke Hudson, ravnomjerno udaljeni od samoga centra grada. Vožnja taksijem od svakog od njih traje oko 30 minuta. To su Njujork - Newark, Njujork - JFK i Njujork - LaGuardia.

Najpoznatija njujorška aerodrom je Njujork - John F. Kennedy (JFK). Svoje baze tamo imaju najveće avionske kompanije. S aerodroma možete otići autobusom, taksijem ili čak helikopterom, koji na Manhattan dolijeće za manje od četvrt sata.

Njujork - LaGuardia (LGA) aerodrom je namijenjen prije svega biznismenima. I na koncu, treći aerodrom u Njujorku - Newark (EWR) nalazi se 25 km od Manhattana. Avioni iz Bosne i Hercegovine uglavnom slijeću na aerodrome Newark (EWR) i John F. Kennedy (JFK).

Cijene letova za Njujork

Letova bez presjedanja iz Bosne i Hercegovine za Njujork, na žalost, nema te se stoga treba odlučiti za putovanje od više dijelova. Uslijed toga, prije donošenja odluke treba usporediti ne samo cijenu avionske karte za Njujork, već i trajanje putovanja i također provjeriti je li prtljaga uključena u cijenu.

Cijene letova za Njujork su prilično razlikuju, ali lako je pronaći kartu za Njujork iz Bosne i Hercegovine za oko 550 – 700 eura. Međutim, možete platiti i manje, ukoliko se naoružate strpljenjem i redovno provjeravate cijene karata za Njujork.

Važna je određena doza ustrajnosti i dobra tražilica letova kako bi se pronašli jeftini letovi. Cijena avionske karte za Njujork može ispasti čak i manje od 500 eura ukoliko je potražite kako valja. Neke avionske kompanije organiziraju različite vrste promotivnih kampanja u okviru kojih snižavaju cijene letova za Njujork i druge gradove svijeta. Ne propustite ovu priliku.

Kako koristiti tražilice letova?

Provjerite kako se lako mogu kupiti jeftini letovi za Njujork uz pomoć popularnih tražilica letova koje na jednom mjestu generiraju ponude avionskih kompanija za Njujork i sve gradove širom svijeta. To je mnogo prikladniji način od provjere ponuda svake avionske kompanije pojedinačno. Imajte, pak, na umu kako jeftini letovi za Njujork ne čekaju predugo na putnike.

Kako biste lako kupili jeftinu kartu za Njujork, koristite tražilice letova, npr. eSky, gdje možete odabrati sa kog aerodroma u Bosni i Hercegovini želite letjeti i kada. Postoje tri aerodroma u Njujorku, ali možete označiti svaki od njih i vidjeti tko ima najjeftinije letove za Njujork. Može ispasti kako je tog dana kada želite letjeti u SAD, karta za Njujork mnogo jeftinija ako odaberete neki drugi aerodrom, a ne onaj koji ste prvobitno planirali.

Jednostavnost korištenja tražilice eSky temelji se na činjenici da je možete koristiti na kompjuteru, tabletu ili telefonu. Pomoću tražilice u tren oka moći ćete pronaći jeftine letove za Njujork i druge američke gradove.

Kada su karte najjeftinije?

Ako imate sreće i ne morate putovati točno u određene dane i datumi se putovanja mogu prilagoditi cijenama, najjeftinije karte za Njujork iz Bosne i Hercegovine možete pronaći u posljednjem trenutku, nekoliko dana ili čak i sati prije polaska. Planovi putovanja, naravno, ovise, primjerice, o situaciji na poslu kao i od onoga zbog čega želite otići u Njujork. Ukoliko jedino planirate posjetiti najvažnije atrakcije u gradu, ništa vas ne sprječava u promjeni planiranog datuma putovanja.

Zapamtite da se cijene avionskih karata mogu mijenjati svakoga dana, stoga koristite tražilicu jeftinih letova za Njujork, zahvaljujući kojoj imate priliku na vrlo prost način usporediti ponude različitih avionskih kompanija. Uključite eSky i jednostavno odaberite avioliniju na destinaciji Bosna i Hercegovina - Njujork i unesite datum kada želite posjetiti Sjedinjene Države. Također odmah možete odabrati i grad iz kojeg želite letjeti u Njujork.

Ako ne želite propustiti zaista jeftine avionske karte, pretplatite se na specijalizirani newsletter. Možete unijeti maksimalnu cijenu i destinaciju za koju ste zainteresirani. Kada se karte za Njujork poklope s vašim očekivanjima, bit ćete obaviješteni. Ovu vrstu opcije nudi, na primjer, eSky. Ne odgađajte kupovinu karte za kasnije jer se letovi po niskoj cijeni najbrže prodaju.

Kako kupiti jeftine letove za Njujork?

Skoro sve avionske kompanije povremeno organiziraju posebne akcije. Neki od njih, poput LOT-a, nude lude srijede, tokom kojih možete kupiti jeftine karte za Njujork i druge gradove širom svijeta.

Datumi putovanja su najvažniji. Ukoliko imate mogućnost da ne morate letjeti u određeno vrijeme, naći ćete odista jeftinu avionsku vezu s Njujorkom. Naročito ako kupite kartu unaprijed. Nije tajna da avionske kompanije nude jeftine „last minute” letove ukoliko im preostanu slobodnih nekoliko posljednjih mjesta.

Letovi s presjedanjem iz Bosne i Hercegovine u Njujork koštaju jedva nekoliko stotina eura. Međutim, to neće biti moguće pronaći bez pregledavanja ponuda. Ljudi koji nemaju vremena to provjeravati, mogu se prijaviti na newsletter.

Prijava na newsletter jamstvo je kupovine najjeftinije avionske karte. Na primjer, u tražilici eSky možete odrediti destinaciju i maksimalnu cijenu leta. Čim let u Njujork ispuni uvjete koje ste odabrali, primit ćete e-mail. Ta ponuda, pak, zahtjeva brzu reakciju. Najjeftinije karte za Njujork rasprodaju se gotovo odmah, pa nemojte oklijevati.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za New York na eSky.ba?

Na web stranici eSky.ba redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cijenama. Pratite nas i inspirirajte se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za New York?

Na eSky.ba dok rezervirate avionske karte, također možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i ugodno.

✔️ Ako rezerviram let za New York, mogu li rezervirati ujedno i smještaj?

Na eSky.ba nudimo pretraživač smještaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smještaju u mjestu, u kojem putujete, čak i prije putovanja. Smještaj se može rezervirati neovisno od karte ili kao dio Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za New York?

Budite sigurni, da na eSky.ba ponuda letova za New York uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizirane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u New Yorku

Idi na aerodrom

Popularne avio kompanije za New York

Tražite smještaj? Provjerite najbolje hotele u New Yorku

Nađite smještaj u New Yorku