Jelovnik

Kako mogu dokupiti dodatni prtljag nakon što sam odradio check-in?

Kako mogu dokupiti dodatni prtljag nakon što sam odradio check-in?

Ponekad se, dok ste usred pakovanja kofera, ispostavlja da sve stvari koje ste planirali ponijeti sa sobom ne mogu da stanu u prtljag te veličine koju ste platili za vrijeme rezervacije avionske karte. Dešava se također, da ponekad poželite ponijeti sa sobom stvari koje nisu dozvoljene u ručnom prtljagu.

Većina aviokompanija nudi mogućnost kupovine dodatne količine prtljaga. Naknada za tu uslugu i uslovi vezani za nju variraju ovisno od avio kompanije sa kojom putujete.

Pozovi našu korisničku službu

Ukoliko morate da promijenite nešto u vašoj rezervaciji, najbolji je način da pozovete naš Korisnički Servis

eSky-ev konsultant će Vam pomoći da nabavite dodatni komad prtljaga ili da povećate dozvoljenu težinu prtljaga koji ste već kupili – čak i ako ste već obavili check-in. Na taj način možete naručiti i prevoz sportske opreme (na primjer daske za surfanje ili skije) ukoliko Vam zatreba.

Povoljnije nego na šalteru

Naravno, postoji mogućnost da veću količinu prtljaga prijavite na šalteru na aerodromu, ali naknada za tu uslugu na licu mjesta je znatno veća i zavisi od avio kompanije sa kojom putujete.

Upute i prijedlozi, koji se nalaze u ovom članku i povezanim člancima, su samo informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo koja potraživanja prema eSky.pl S.A.

Da li ovaj članak sadrži informacije koje ste tražili? Da | Ne
Po mom mišljenu, ovaj članak:
Hvala Vam na Vašem mišljenju!