Jelovnik

Vaš eSky račun: što vam daje i kako ga koristiti?

Vaš eSky račun: što vam daje i kako ga koristiti?

Vodeći računa o vašoj udobnosti, stvorili smo i neprestano poboljšavamo vaš eSky račun. Provjerite kako lakše možete upravljati svojim rezervacijama uz pomoć vašeg računa i zašto bi ga vrijedilo napraviti!

Gdje se mogu prijaviti ili registrirati?

Link za svoj račun pronaći ćete na kartici menija na internet stranicama eSky-a ili izravno na ovoj adresi.

Ako već imate otvoren račun, možete se prijaviti putem elektronske pošte i lozinke. I to je sve!

Ako još uvijek nemate svoj račun, možete se registrirati unoseći adresu svoje elektronske pošte. Mi ćemo zatim na vašu adresu poslati poruku s linkom koji biste trebali iskoristiti za postavljanje lozinke. Nakon što postavite lozinku, možete koristiti svoj račun.

Što predstavlja vaš račun?

Vaš eSky račun je mjesto s kog možete jednostavno upravljati svojim rezervacijama - kako onima za avionske letove, tako i onima za hotelski smještaj. Zahvaljujući njemu možete dodati i sačuvati podatke za prijavu za let preko interneta (online check-in). Pored toga, ulogirani korisnici ostvaruju popuste na hotelske rezervacije i mogu primati informacije o promjenama cijena letova koji vas interesiraju. To još više olakšava traženje jeftinih opcija za putovanja!

A uz to, račun vam omogućuje brže i povoljnije rezerviranje letova i hotela, zahvaljujući činjenici da ne treba svaki put iznova popunjavati podatke u obrascima za rezervaciju. To je posebno važno za one osobe koje često putuju!

Što sve možete raditi preko svog računa?

Koje opcije možete pronaći na vašem računu?

 1. Ponovno slanje potvrde o rezervacije na odabranu adresu elektronske pošte.
 2. Unošenje potrebnih podataka potrebnih za prijavu za let preko interneta (online check-in) - kako za vas, tako i za vaše suputnike.
 3. Promjena termina leta - Vaš račun omogućuje vam slanje upita je li moguće promijeniti termina leta.
 4. Izmjena kontakt podataka - adrese elektronske pošte i telefonskog broja.
 5. Pregled rezervacija letova i hotela.
 6. Informacije o potrebnim vizama (s mogućnošću njihove kupovine) i dodatnoj dokumentaciji kao i o važećim pravilima putovanja.
 7. Mogućnost kupovine dodatnih usluga kao što su:
  • registriran prtljag,
  • prioritetno ukrcavanje,
  • putničko osiguranje,
  • iznajmljivanje automobila,
  • rezervacije noćenja - s mogućim popustom do 30%.
 8. Mogućnost upravljanja vlastitim upozorenjima o cijenama - postavljanje obavijesti o najpovoljnijim cijenama letova na izabranim destinacijama.

Hoću li također na svom računu pronaći prethodne rezervacije?

Čim kreirate svoj eSky račun, možete također dobiti pregled i svojih prethodnih rezervacija. Sve što trebate je iskoristiti obrazac na ekranu "Moje rezervacije", navodeći broj narudžbe kod eSky-a. Upozorenje! Da biste mogli importirati prethodne rezervacije, te rezervacije moraju biti izvršene preko iste adrese elektronske pošte uz pomoć koje ste otvorili vaš račun.

Upute i prijedlozi, koji se nalaze u ovom članku i povezanim člancima, su samo informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo koja potraživanja prema eSky.ba.

Da li ovaj članak sadrži informacije koje ste tražili? Da | Ne
Po mom mišljenu, ovaj članak:
Hvala Vam na Vašem mišljenju!