Jelovnik

Pretražite letove za Dubai

Prikaži filtere

Dubai

Avio karte za Dubai

Dubai – jeftina karta za drugu planetu

Kupovinom povoljne avionske karte za Ujedinjene Arapske Emirate naći ćete se na drugoj planeti. Ovdje nije riječ samo o kulturološkim razlikama, već se radi i o tehnološkim čudesima koja ćete sretati na svakom koraku: skijališta u sred tržnog centra, vještački otoci koji su zapravo mali gradovi, autobuska stajališta što su zbog velikih vrućina zatvorena i klimatizirana, gigantske akvarije, najviše zgrade na svetu... A tu su tradicionalni odlasci na safari u pustinju, ispijanje čaja u sjenci pustinjskih dina ili jednostavno odmaranje na plaži i sunčanje tokom zimskih mjeseci. Sve je ovo moguće i dostupno, jedino valja potražiti jeftinu avionsku kartu za Dubai. A dok se već u tražilicama vrte kombinacije jeftinih letova za Ujedinjene Arapske Emirate, pročitajte i naše prijedloge šta treba obavezno posjetiti kad sletite u Dubai.

Avio karta za Dubai – let u grad budućnosti i raskoši

Svijet je sve manji i manji. Zahvaljujući povoljnim letovima i jeftinim avionskim kartama ni Bliski istok nije više toliko daleko. A posebice ne i njegov dragulj – Dubai. Mjesto zlata, bogatstva ali i najsuvremenijih tehnologija i čuda tehnike čeka na vas. Treba samo rezervirati let Bosna i Hercegovina – Dubai preko tražilice jeftinih letova, kakva je na primjer eSky, i možete biti tamo za manje od četiristo eura. I zatim na Facebooku ili Instagramu kačiti slike sa čuvenih vještačkih otoka u obliku palme. Ili imati iza sebe ovjekovječen jedini hotel na svijetu koji ima 7 zvjezdica, te najvišu zgradu na svetu koja obara gomilu rekorda, kad je riječ o gradnji u visinu. Jednostavno, sve što treba uraditi je potražiti jeftin let za Dubai.

Kako kupiti jeftinu avio kartu za Dubai?

Kod kupovine avionske karte za Dubai, ako vam je važna cijena karte, postoje mogućnosti za kupovinu povoljne i jeftine kartu online, a jedan od najboljih načina za to su internet stranice za pretragu avionskih karata, na kojima se automatski pregledaju i uspoređuju cijene kod više stotina različitih avionskih prijevoznika. Na stranici eSky možete obaviti ovakvu pretragu avionskih karata prema različitim kriterijumima, veoma jednostavno kupiti kartu iz udobnosti svoje fotelje, a također uz kartu nabaviti i neke druge usluge koje su obično neophodne turistima kod ovako dugih putovanja: putno osiguranje, rezervaciju smještaja koja izađe povoljnije ako se kupuje skupa uz avionsku kartu, iznajmljivanje automobila... Ove usluge eSky nudi na internetu, što znači kako ih možete koristiti sa svog tableta, laptopa ili desktopa, kako vam je najlakše naći najjeftiniju avionsku kartu za Dubai.  Ali, avio karte Sarajevo - Dubai možete kupiti i sa svog mobilnog telefona, nakon što prethodno besplatno preuzmete istoimenu mobilnu aplikaciju. Kako biste našli jeftine avio karte za Dubai po svojoj mjeri, u tražilicu eSky (svejedno činite li to preko kompjutera, preko mobilnog telefona ili pak preko aplikacije) unesite grad polaska i dolaska i približne planirane termine putovanja. Prikazat će vam se sve opcije za let za Dubai, preko više avionskih prijevoznika, poredane tako da ih možete pregledati od najjeftinije ka skupljima. Pregledanje se može vršiti i prema bliskim periodima (par dana ranije ili kasnije), prema mjesecima i drugim kriterijumima. Na primjer, za dati termin imate opciju najjeftinije karte, najbržeg prijevoza, najoptimalnije opcije u odnosu na cijenu/trajanje putovanja...

Kada posjetiti Dubai?

Kao što pretpostavljate, najbolji su zimski mjeseci. Tada nije pretjerano toplo, a vaša slika u na plaži skupa s koktelom u rukama i tijelom u vodi usred novogodišnjih praznika zaista ne zvuči loše. Pa da krenemo od plaža i kupanja. Prije svega treba napomenuti da je bezbjednost u Dubaiju na visokom nivou i u to ćete se sami uvjeriti kad vidite kako ljudi ostavljaju telefone i torbe slobodno na obali, dok odlaze da se brčkaju. U Dubaiju postoje javne plaže koje su vrhunski uređene, a u kolikoj mjeri dovoljno govori činjenica da se za sve njih pijesak dovozi izdaleka, pošto sam grad nema obalu pogodnu za kupanje. Najveća plaža u Dubaiju je Jumeirah Beach Residence i još uvijek je najbolja. Mada su neki dijelovi namijenjeni hotelima, veći dio obale je besplatan. Pesak je bijeli i mekan, a voda topla i plavo-zelene boje. Idealno za selfije i već dovoljan razlog za potražiti jeftin let za Dubai. Od mnogobrojnih plaža treba još izdvojiti plažu Umm Suqeim, a naročito njen deo Kite koji je namijenjen paraglajderima kojih ima nebrojeno na nebu, što je još jedna odlična prilika za fotografije koje oduzimaju dah, pogotovo ako niste sami i ako dočekate tamo zalazak sunca. Ne isplati se čekati. Treba što prije potražiti povoljan avionski prijevoz do Dubaija.

Koje dodatne troškove imate na letu za Dubai?

Prtljag je dodatna usluga na kojoj kompanije mogu baš fino zaraditi. Treba znati kako se prtljag dodatno doplaćuje kad letite preko niskotarifnih prijevoznika, ali i preko nekih tradicionalnih, i to za svaki smjer putovanja pojedinačno, a cijena velikog kofera u jednom smjeru može značajno utjecati na skok cijene vaše povoljne avio karte za Dubai. Tražilica jeftinih letova kao što je eSky je zato korisna jer možete unaprijed saznati koliki vas dodatni troškovi očekuju i imate vremena razmisliti ne isplati li se možda krenuti samo s ručnim prtljagom. Ukoliko na web stranici eSky budete rezervirali svoj let za Dubai, obavezno pogledajte napomenu o tome koliko se doplaćuje prtljag – izračunavaju to za vas kako biste maksimalno uštedjeli vrijeme i isplanirali putovanje bez neprijatnih iznenađenja. Što bolje i do posljednjeg detalja isplanirate svoj let za Dubai, to će on izaći povoljnije.

Dodatni trikovi za kupovinu jeftine avio karte za Dubai

Povratna avio karta Bosna i Hercegovina - Dubai može koštati znatno više ukoliko niste odabrali dobru kombinaciju letova. Zato, ukoliko vam je važno da cijena bude što niža, iskoristite prednosti pomenute internetske stranice za traženje jeftinih letova i mobilne aplikacije. Na primjer, postoji poseban dio u kojem se objavljuju jeftini letovi Sarajevo - Dubai – kada su karte za neke gradove na posebnom popustu kod neke određene avio kompanije. Tada bi trebalo iskoristiti priliku i kupiti avio karte iz Bosne i Hercegovine za Dubai. Provjerite pod gumbom Ponude na stranici ili mobilnoj aplikaciji jer cijena avionske karte Sarajevo – Dubai može biti izuzetno niska ukoliko se uklopi više popusta kod različitih avionskih prijevoznika. I tu treba brzo reagirati, pošto se najpovoljnije karte za Dubai brzo rasprodaju te stoga može biti pametno prijaviti se na obavještenja. Još jedan savjet: prilikom rezervacije avio karte odmah rezervirajte i smještaj. U ponudi preko eSky-a je više od milion hotela i drugih smještajnih objekata u svetu, pa ćete sigurno naći i veliki izbor na svojoj željenoj destinaciji. Rezervacijom ove usluge, nazvane Let + hotel, možete ostvariti i do 30% popusta na kompletan paket aranžman u odnosu na to da ove usluge kupujete pojedinačno, preko različitih kompanija.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Dubai na eSky.ba?

Na web stranici eSky.ba redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cijenama. Pratite nas i inspirirajte se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za Dubai?

Na eSky.ba dok rezervirate avionske karte, također možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i ugodno.

✔️ Ako rezerviram let za Dubai, mogu li rezervirati ujedno i smještaj?

Na eSky.ba nudimo pretraživač smještaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smještaju u mjestu, u kojem putujete, čak i prije putovanja. Smještaj se može rezervirati neovisno od karte ili kao dio Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za Dubai?

Budite sigurni, da na eSky.ba ponuda letova za Dubai uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizirane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Dubaiju

Idi na aerodrom

Popularne avio kompanije za Dubai

Tražite smještaj? Provjerite najbolje hotele u Dubaiju

Nađite smještaj u Dubaiju